Om Mig

Jeg hjælper ledere til at lykkes med forandringsprocesser ved også at inddrage den adfærdsrelaterede information i analyse, planlægning og kommunikation af forandringsinitiativer.

Min vision er en verden, hvor vi – som ledere, organisationer, mennesker – har gjort os i stand til at trives med og få det bedste ud af forandringerne.

I godt 20 år har jeg arbejdet med forretnings- og medarbejderudvikling i danske, udenlandske og internationale virksomheder, de seneste 17 år på direktør- og lederposter.
Jeg har bygget min ekspertise indenfor forandringsledelse i internationale og komplekse matrixorganisationer såvel som i små organisationer, og som selvstændig konsulent og rådgiver.

Da jeg startede min karriere var det i en tryg, uforanderlig verden, hvor man stort set vidste, hvad dette og de næste år bringer; og der var god tid til det hele.
En dag spurgte jeg min chef, hvilken strategi vi havde for Frankrig, så jeg kunne finde løsning på et opstået problem. Han svarede: ”Se i arkivet, om vi har haft et lignende problem de sidste 10 år, og gør så det, vi gjorde sidst.”

Vores internationale konkurrenter begyndte at løbe fra os. Og en dag besluttede en ny topleder, at vi skulle være ”best in class” på en række KPI’er – internationalt.
Alt blev lavet om! Mange af os slog korsets tegn og håbede, det snart ville gå over…

Forandring var naturligvis kommet for at blive. Siden da har hver eneste organisation, jeg har været en del af, skulle klare mere og mere i en stadig mere kompleks virkelighed – med færre ressourcer.

De praktiske erfaringer, jeg har gjort over årene ved selv at lede medarbejdere, udviklings- og forandringsprojekter, samt mit arbejde som virksomhedsrådgiver de seneste syv år, har givet mig kompetencer og værktøjer til at hjælpe dig med at lykkes indenfor følgende områder:

Forandringsledelse
Strategiimplementering
Personlig Ledelse
Branding & Kultur