Brug din Hjerne og Løft Dig ud over Begrænsningerne

Brain Technologies Corporation (BTC) er thinking skills experts – og jeg er netop blevet Partner. BTC’s metoder og værktøjer hjælper mennesker og organisationer til at få mere ud af de forandringer, vi møder, og som vi aldrig kan være 100% forberedt på.

BTC skabte den stærke metafor, “Tænk som en delfin, ikke som en haj eller en karpe”. Billedet bruges i dag i mange virksomhedskulturer og sprog, dels gennem BTC’s direkte arbejde, dels takket være de mange oversættelser af Dudley Lynch’s bog, “Strategy of the Dolphin.”

Metoderne skaber en øget bevidsthed om, hvordan vi tænker, hvor vores mentale styrker ligger, og hvor vores tænkning bremser os. Værktøjerne er praktiske og giver en større mental fleksibilitet til at håndtere forandringer og til tage beslutninger, som bringer os godt videre – både som ledere, og som teams eller organisationer.

BTC har hjemsted i Florida og er stiftet af Dudley Lynch, som er forfatter til tre bestsellere om emnet. Gennem 30 år har BTC arbejdet med forandringsprocesser med udgangspunkt i thinking skills.
Kundelisten i USA er lang og omfatter meget forskellige organisationer, bl.a. GM, Ford, American Airlines, HP, IBM, Røde Kors, skoler og universiteter, U.S. Air Force, Levi’s, Coca-Cola, kommunale myndigheder…
I Europa er metoderne relativt nye, men de har bl.a. vundet indpas i banksektoren i Schweiz.